"Ben Benim Sen Sensin Hayatımın Neresindesin?"

Bartın Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin 2019-2020 Akademik yılı faaliyetleri kapsamında  Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden  Dr. Öğr. Üyesi Sinem TARHAN bir konferans düzenlemiştir. "Ben Benim Sen Sensin Hayatımın Neresindesin?" başlıklı konferans 03 Aralık 2019 tarihinde, saat 14.00'da, Mimar Sinan Derslik Binası Konferans Salonu'nda  gerçekleşmiştir. İnteraktif bir biçimde gerçekleşen konferansta üniversite öğrencilerinin içinde bulunduğu dönem olan genç yetişkinlik dönemi ve özellikleri,  benlik ve kişilik gelişimi, üniversitede karşılaşılan sorunlar, arkadaşlık ilişkileri ve  iletişim konuları üzerinde durulmuştur.

Konferansa katılarak destek veren öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

• "Akademisyen Annelerin Tecrübeleri" Konulu Anneler Günü Etkinliği Gerçekleştirildi

• 2024-2028 Stratejik Hedefler ve Göstergelerini Değerlendirmek Üzere Yönetime Kurulu Toplandı