Akademisyen Babaların Gözünden Babalık Deneyimleri

Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi iş birliği ile "Akademisyen Babaların Gözünden Babalık Deneyimleri" konulu etkinlik babalar günü kapsamında 13.06.2023 tarihinde saat 13.30'da gerçekleştirilmiştir. Doç. Dr. Zeynep TURHAN'ın moderatörlüğünde yürütülmüştür. Açılış konuşmasını Prof. Dr Aslı YAZICI tarafından gerçekleştiği etkinlikte, Prof Dr.  Sedat Yazıcı, Dr. Öğr Üyesi İhsan Çağatay Ulus Dr. Öğr Üyesi Nuri Taşkın ve Dr. Öğr Üyesi Hüseyin Özbay konuşmacı olarak katılmıştır. Konuşmacılar, “baba olmak sizce ne demek biraz anlatır mısınız? Çocuklarınızla olan ilişkinizi nasıl tanımlıyorsunuz? İlişkinizden bahseder misiniz? Akademisyenlik mesleği baba olma deneyiminizi nasıl etkiliyor? Akademisyen baba olmanın zorlukları neler? Bu zorluklarla nasıl baş ediyorsunuz? Ve Çocuğunuzla geçirdiğiniz unutamadığınız bir anınızı anlatır mısınız?” gibi sorulara cevap vererek deneyimlerini paylaşmışlardır. Etkinlik öğrenciler ve katılımcılardan gelen görüş ve önerilerle sonlandırılmıştır.