Felsefe Sohbetleri Etkinliğinin Yedinci Oturumu "Günümüzden Bakınca Sanatta 'Feminist Etik' Tartışmaları" Etkinliği Düzenlendi

Bartın Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama Merkezi'yle ile Felsefe Bölümü tarafından Felsefe Sohbetleri etkinliğinin yedinci oturumu düzenlenmiştir. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğretim elemanı Prof. Dr. Berfin KART TEPE etkinlikte sanat eserlerinde feminist etik tartışmalarını, merkezine Margaret Atwood'un "Damızlık Kızın Öyküsü" eserini aldığı sunumuyla incelemiştir. Sanat ve feminizm arasındaki ilişkilerin incelendiği sunum bölümümüz öğretim elemanları, öğrencileri ve KASOM'dan katılımcıların büyük ilgisiyle gerçekleştirilmiştir. Sunum sonrasında dinleyicilerden gelen soruların cevaplandığı bir de soru cevap kısmı gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimiz konuğumuz Prof. Dr. Berfin KART TEPE'ye toplantıya katılımı için düzenlenen 'Teşekkür Belgesi'nin sunumu ve gelecek oturumlarda tekrar buluşma dileğiyle sonlandırılmıştır.