Bartın Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Toplantısı 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 12.00’da online olarak yapılmıştır. Merkezin 2023 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve önümüzdeki dönemde yapılabilecek faaliyetlerin görüşülmüştür. Kadına yönelik şiddet, cinsiyet eşitliği ve kadın-aile sağlığı konularında planlanan eğitim ve faaliyetlerin değerlendirilmiş ve görüşülmüştür. Söz konusu toplantıda merkezden beklentiler ve danışma kurulunun üyelerinin fikirleri alınmıştır. Ayrıca, Eğitim Fakültesindan Fatma Ünal ve Sinem Tarhan katkılarıyla, kadın erkek fırsat eşitliği, kadın aile sağlığı konuları ve cinsiyet eşitliği konularıyla ilgili çalışmalar yapacak ortak bir çalışma grubu kurulmasına karar verilmiştir.