“Şiddetin Çok Boyutlu Etkileri ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” Kadın Çalışmaları Merkezleri İşbirliği Sempozyumu 26 Kasım 2021 Cuma günü 20 Üniversitenin katılımıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin yönetiminde ortak olarak gerçekleştirilmiştir. Sempozyuma üniversitemizden Kadın ve Aile çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi adına Prof. Dr. Aslı Yazıcı, Dr. Öğr. Üyesi Eda CÜRÜKVELİOĞLU KÖKSAL, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep TURHAN, Öğr. Gör. Ebru CİBRAN EKREM katılmıştır. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen sempozyumda kadına yönelik şiddet ve bu şiddetle mücadele farklı boyutlarıyla ele alınmıştır.