Yakın ve Romantik İlişkilerde Sağlıklı İletişim Becerileri Atölye Çalışması

Bartın Üniversitesi, Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma Ve Uygulama Merkezi ve Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi iş birliğiyle 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında, 28 Kasım 2022 tarihinde Yakın ve Romantik İlişkilerde Sağlıklı İletişim Becerileri Atölye Çalışması Eğitim Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir. Atölye çalışmasına öğrencilerin yoğun ilgisiyle birlikte, eğiticiler Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Turhan ve Dr. Öğretim Üyesi Nur Başer Baykal liderliğinde “iyi bir dinleyici olmak ve sağlıklı iletişim yöntemleri” başlıklı etkinlik faaliyetleri geçekleştirilmiştir. Etkinliğin son aşamasında, sosyal çalışmacı Ayla Ünal Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi kurumsal hizmetlerini tanıtmıştır. Soru ve cevap kısmı ile öğrencilerin çalışma hakkındaki görüşlerini paylaşması ile etkinlik sonlandırılmıştır.